marknadsbodar

Styrelsen för föreningen tog  beslut hösten -2018 på att utveckla Nolbygårds marknader, dels genom fler utställare och dels genom byggnation av 10 st marknadsbodar för att skapa bra förutsättningar för uställarna såväl som en trevligare miljö för besökare.

Sparbanken Alingsås har beviljat föreningen ekonomisk bidrag för uppförandet. Marknadsbodarna kommer att byggas under vintern/våren -2019. Ambitionen är att samtliga är klara i tid till vårmarknaden.
Marknadsbodarna är rejält tilltagna med följande innermått (Bredd  3. 40 m.  Djup 2. 20 m. Höjd 2.10 m) med plats för 2 utställare/bod eller för en utställare om man så önskar.

Kostnad: Hyra av hela boden 1050 kr  (inkl el): Storlek invändigt Bredd 3.40 m. Djup  2. 20 m. Höjd. 2.10 m Bordskiva för exponering av produkter; bredd 3. 40 m.  Djup 75 cm. I boden kommer att finnas uttag för el och fast belysning.

Hyra av halva boden 550 kr (inkl el) tillsammans med en ytterligare en utställare . Då disponeras bordskiva för exponering med mått 1. 70 m. I övrigt detsamma som ovan. Bordsskivan delas på mitten med en skiva som skiljer de olika utställarnas produkter från varandra när två disponerar samma bod.

Du som utställare informerar om du vill hyra hela eller halva boden ihop med ytterligare en utställare. Vi som arrangörer åtar oss att föra en dialog med de som delar på en marknadsbod.