Intresseanmälan Tur & Retur


Sedan 2019 genomförs marknaderna med Nolbygårds intresseförening som huvudman. Nolbygårds marknader genomsyras av småskalighet med inriktning på närtillverkad mat, hantverk och kläder med ekologiska förtecken. Marknadsvillkoren är till för att säkerställa kvaliteten. Läs igenom dessa. Alla vi som arbetar och deltar på marknaden brinner för vårt hantverk och vår marknad.

Under Tur & Retur har vi två delar av försäljningen:

- Loppis i bodar och på parkering. På parkeringen står du själv för bord och ev tält. På loppisen det bara är tillåtet att sälja andrahandsvaror. Vi ser helst varor inom kategorierna: kvalitetsprodukter, byggnadsvård, bruksföremål, verktyg, hantverk, slöjd, retro, vintage, design och antikt.
- Marknad för hantverk, grönsaker mm. Intill loppisen har vi en marknadsdel där du kan anmäla intresse att sälja egentillverkade alster, grönsaker, förädlade matvaror, plantor eller annat som passar på en småskalig marknad. På marknaden ansvarar försäljaren själv för bord och ev tält. 

Välj loppis eller marknad under det datum som passar dig. Arrangören förbehåller rätten att välja de marknadsutställare som passar in i vårt koncept. För loppisutställare är det först till kvarn som gäller. 

Varmt välkomna till Nolbygård!

Marknadsvillkor
Priser/säljplatser